Houten poorten

Houten poorten, kwaliteit boven alles.

Voor alle houten poorten, hardhouten poorten, tuinpoorten en villapoorten (handmatig of geautomatiseerd) kiest u de vorm, de afmetingen, kortom alle parameters om uw poort naar wens te laten maken. Naast de gebruikte hardhoutsoort Padoek is ook de kaderdikte en de breedte een bepalende factor bij het maken van een hardhouten tuinpoort. Onze kaders hebben steeds een dikte van 6 cm en een hoogte van 14 cm en de tussenliggende planken zijn steeds 2,2 cm dik. Aan deze stevige poort beleeft u tientallen jaren plezier.

Hierboven ziet u een aantal realisaties, alle modellen zijn door ons op maat gemaakt. Uw houten poort, enkel- of dubbele vleugel, wordt gemaakt en geplaatst zoals u het wenst. Kwaliteit, functionaliteit en schoonheid staan centraal bij het afwerken van uw woning met een houten poort. Wij staan u graag bij tijdens het kiezen van de best passende poort voor uw woning, villa, boerderij of domein. Onze houten poorten worden enkel met duurzame houtsoorten gemaakt zoals Padoek, Moabi en geïmpregneerde den.

De combinatie van de stevige kaders met de ‘pen en gat’ verbinding geeft een garantie naar de stevigheid van de constructie van de poort. Sterk warm verzinkt ijzerwerk garandeert een blijvend vlot functioneren van de poort.

Houten poorten op maat.

Onze sterkte is dat alle maatwerk voor uw houten poort mogelijk is. De tuinpoort wordt vervaardigd naar de plaats waar ze moet komen. Beau’m stelt de wensen van de klant centraal; de afmetingen en vorm van elke handmatig gestuurde of geautomatiseerde houten poort kunnen vrij gekozen worden.

De aandrijving van de houten tuinpoort wordt gekozen naar gelang de situatie en het type poort. Ook de plaatsing van houten poorten wordt professioneel aangepakt, van funderingen tot beslag. Met een stevig, roestvrij beslag (van warm verzinkt ijzer met inox schroeven) krijgt de poort een vlekkeloze functionaliteit en kwalitatieve afwerking.

Vanaf het idee, tot het sluiten van uw stijlvolle nieuwe poort staat Beau’m u bij, neem gerust contact op.