Tuinschermen

Tuinschermen geven rust en privacy

Geniet in alle rust en privacy van uw eigen tuin. Met het ruim assortiment houten tuinschermen van Beau’m houdt u ongewenste inkijk buiten en geniet u zelf van een natuurlijke aanblik. De tuin wordt een verlengstuk van uw leefruimte! Een houten schutting of tuinscherm is verkrijgbaar in heel wat houtsoorten: van den tot tropisch hardhout en hazelaar.

Tuinschermen en de belangrijkste voordelen

  • Maximale privacy in uw tuin
  • Beschikbaar in den, tropisch hardhout en hazelaar
  • Kinderen spelen veilig in de tuin
  • Natuurlijk en duurzame
  • Mooi afgewerkt en gladgeschaafd
  • Gegroefd voor extra stevigheid
  • Met of zonder passende tuindeur
  • Bevestiging aan palen in aluminium of beton

Tuinschermen in hout voor een totaalomgeving

Beau’m maakt niet enkel de houten schermen die passen in uw tuin. Wij leveren en plaatsen ook uw tuinschermen. Alle houten schuttingen zijn netjes gladgeschaafd voor een afgewerkte moderne of landelijke look, en voorzien van groeven voor extra stevigheid. Wil u graag een bijpassende tuindeur of poort voor een vlotte toegang? Ook dat kan. Beau’m is specialist in tuinhout voor verschillende toepassingen. Zo creëren we samen met u een totaalomgeving waar u zich honderd procent goed voelt en volledig kan uitleven.

Uw tuinscherm, uw schutting, uw hout, uw keuze

Beau’m levert in verschillende houtsoorten zowel maatwerk als kant-en-klare schermen met standaardafmetingen. De keuze voor den, tropisch hardhout of hazelaar is een persoonlijke keuze, afhankelijk van uw stijl en budget. We begeleiden u graag bij het selecteren van het tuinhout dat maximaal aansluit op uw levensstijl, voorkeuren en omgeving. Zo zijn ook aluminium palen beschikbaar in combinatie met tuinpanelen in dennenhout. Het duurzame aluminium zorgt voor een lichtvoetig uiterlijk. Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden.

Tuinschermen een veilige schutting voor uw kinderen

Met tuinschermen in hout maakt u van uw tuin een eigen outdoor-paradijs. Hier komt u helemaal tot rust en geniet u van de natuur en omgeving. Een tuinhek in hout brengt extra sfeer en charme, en zorgt voor een veilige omgeving. In een afgesloten tuin kunnen kinderen en huisdieren veilig en zorgeloos ravotten. Zo geniet het hele gezin onbezorgd en met volle goesting van de zon en het groen in uw tuin. Veel plezier!