Damwanden

Damwanden of keermuren in hout

Een landschap of tuin met reliëf zorgt voor mooie vergezichten en speelse elementen. Een keermuur of beschoeiing in hout draagt perfect bij tot de juiste sfeer en uitstraling. Houten damwanden, borderwanden, palissades of keermuren zijn mooi, sterk, natuurlijk en duurzaam. U kiest zelf de afwerking en het tropische hardhout!

De voordelen van een keermuur in hout

  • Voor uw vijveroever, plantenperken of glooiende tuin
  • Mooi en sterk
  • Natuurlijk en duurzaam
  • In Azobe of Angelim Vermelho tropisch hardhout
  • Makkelijk voor maatwerk: verschillende hoogtes
  • Kies uw afwerking: recht of afgerond

Damwanden in tropisch hardhout

Beau’m ontwerpt, maakt en plaatst keermuren in Azobe en Angelim Vermelho, twee soorten tropisch hardhout die zich uitstekend lenen voor keermuren en palissades. Het duurzame hout zorgt voor extra stabiliteit in een glooiende tuin. De sterke planken in hardhout bakenen op een natuurlijke manier verschillende zones af. Zo creëert u sfeer en gezelligheid. Een damwand of keermuur in tuinhout kan zowel de oever van een vijver verstevigen, als niveauverschillen in uw gazon of plantenperk opvangen.

Kies zelf de hoogte en afwerking van uw damwanden

Het grote voordeel van een strakke of speelse keermuur in hout? De vrijheid die u hebt voor een afwerking op maat. Het hardhout is beschikbaar in verschillende hoogtes en in verschillende afwerkingen. Rechte planken of afgeronde balken? Kies een borderwand die past bij uw tuin, poort, hekwerk, tuinschermen, woning en persoonlijkheid. Twijfelt u? Geen probleem. We helpen u graag.

Houten keermuren, ontdek ze in onze showroom

Laat u inspireren door de damwanden en keermuren in de showroom van Beau’m. U vindt er op elk moment voorbeelden van sierlijke oplossingen om niveauverschillen op te vangen met tropisch hardhout. Samen met u overlopen we graag de mogelijkheden. Zowel qua houtsoort als qua afwerking. Met de voorbeelden van keermuren als leidraad is het makkelijk kiezen. Kom spontaan langs of maak snel een afspraak.